Rreth nesh

Lux sh.p.k

Qendra moderne e grumbullimit të mbeturinave është ngritur në rrethin e komunës së Lipjanit, në magjistralen Lipjan-Shtime, Rr. Ibrahim Rugova në një sipërfaqe rreth 5000m2, e pajisur me tekonologjinë e kohës për grumbullim dhe presim.

Ne jemi duke futur firmë të re në mardhënje në mes qendres sonë dhe partnerët ndërkombëtar dhe vendor. Qendra ka të kontaraktuar sasi të mjaftushme për secilen mbeturinë nga kompanitë më të medha dhe nga biznese të ndryshme në gjithë teritorin e Kosovës.

Kjo na ka bërë partner të besushëm për blerësit dhe kompanitë e ndryshme në Kosovë, flota e transportit na bënë më të saktë në plotësimin e kërkesave nga blerësit sepse kemi transport të sigurt në kohen kur ju duhen atyre mallërat.

Gjithashtu kompania jonë në vazhden e mardhënjeve të jashtme merret edhe me transaportin e pemëve dhe perimeve kryesisht nga Greqia dhe Shqipëria me kompanitë më të fuqishme si: Plomarits S.A; Vermios Fruits Petras Theodoros E.E.E; Elkos Agrare Lushnje Albania.